הקשר בין תבלינים מסוימים לשריפת שומנים

הרעיון לניסוי הוא שתיית מים עם כמה תבלינים כמו כמון זנג'ביל וקינמון בירידת השומנים למי שעושה דיאטה, האם אכן יש קשר?
איך פועלים התבלינים על השומנים בדיוק?  האם מונעים את ספיגת השומנים בגוף או הם עוזרים בשריפת השומנים יותר? איזה ניסוי יכולים לבצע?  המדריכה שלנו  הצעה בדיקה לפי נייר סינון ע"פ עיקרון כרמוטוגרפיה – לסייפ באמצע את חתיכת השומן ששמנו קודם עם התבלינים במים ולאחר סינון ויבוש קצת -שמים באמצע נייד הסינון ומחכים ומודדים אתאורך קו השומן שנוצר. האם זה רעיון טוב?

כתיבת תגובה