הפיכת עמילן לגלוקוז בתפוחי אדמה







13.3.12



שלום



במסגרת עבודת ביוחקר תלמידים שלי בודקים הפיכת עמילן לגלוקוז בתפוחי אדמה .
באילו תנאים בהם הופך העמילן לגלוקוז בתפוחי האדמה ?האם ניתן למנוע הפיכת עמילן לגלוקוז ?אם כן כיצד ?



מהם הגורמים המשפיעים על הפיכת עמילן לגלוקוז ?




האם הפיכת עמילן לגלוקוז בתפוח אדמה הוא תהליך הפיך ? האם ניתן לבדוק זאת במעבדה ?



האם ניתן לבדוק כמותית הפיכת עמילן לגלוקוז בתפוחי האדמה ?



אני מחפשת מקורות בנושא זה ( רצוי בעברית ) אליהם ניתן להפנות את התלמידים .



בברכה ובתודה



ג'רמן קורן



כתיבת תגובה

דילוג לתוכן