13.3.12 שלום במסגרת עבודת ביוחקר תלמידים שלי בודקים הפיכת עמילן לגלוקוז בתפוחי אדמה . מהם הגורמים המשפיעים על הפיכת עמילן לגלוקוז ? האם ניתן לבדוק כמותית הפיכת עמילן לגלוקוז בתפוחי האדמה ? אני מחפשת מקורות בנושא זה ( רצוי בעברית ) אליהם ניתן להפנות את התלמידים . בברכה ובתודה ג'רמן קורן
באילו תנאים בהם הופך העמילן לגלוקוז בתפוחי האדמה ?האם ניתן למנוע הפיכת עמילן לגלוקוז ?אם כן כיצד ?
האם הפיכת עמילן לגלוקוז בתפוח אדמה הוא תהליך הפיך ? האם ניתן לבדוק זאת במעבדה ?