הסוכר עמילן והשפעתו על נשימת השמרים.

שלום, אנחנו תלמידות י״ב במהלך פרויקט הביוחקר שלנו בביולוגיה.
שאלת החקר שלנו היא- השפעת סוגי סוכר על שיעור נשימת שמרים.
תוצאות הניסוי הן-
ממוצע גלוקוז 40.8
ממוצע פרוקטוז 39.2
ממוצע סוכרוז 33.6
ממוצע עמילן 1.2
ממוצע ללא סוכר 0
אנו מחפשות מידע ספרותי התומך בתוצאותינו ביחס לעמילן, האם יש מידע שיכול להוכיח האם יש אנזים בשמרים שיכול לבצע פירוק של עמילן?
תודה מראש!

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן