הזנת מעלי גרה בפסח

שלום לכם,


קראתי שבכרס הפרה הרכב המיקרואורגניזמים אינו קבוע, והוא עשוי להשתנות מזמן לזמן בהתאם לתזונה. שבועות אחדים לפני פסח, כשמחליפים את התערובת שמקבלות הפרות. מתערובת שמכילה חיטה, שעורה ומיני דגנים לתערובות המבוססות על גרעיני תירס וסורגום הפרות סובלות מבעיות במערכת העיכול. המתבטאות בעיקר בשלשולים, וכן מירידה בתנובת החלב. קראתי שהבעיות נובעות משינויים בדרגת החומציות בכרס הפרה.


אודה לכם אם אוכל לקבל את ההסבר המלא לתהליכים המתרחשים כתוצאה משינוי המזון.


תודה


רחל

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן