הבשלה בהדרים

שלום,
עשינו ניסוי בקלמנטינות (ירוקות) בעוצמות אור שונות בחממיות.
התוצאות הוכיחו את השערתנו- שככל שעוצמת האור היתה גבוהה יותר כך הפרי היה בשל יותר.
אנחנו מנסות לחפש הסבר מדוע האור השפיע על הבשלתם.
ביררנו ואין לכך קשר לפוטוסינתזה מכיוון שבשלב זה מתבצעת פוטוסינתזה ברמה מאוד נמוכה שאינה משפיעה על תהליכים בתא.
אנחנו מנסות לחפש הסבר אחר מדוע עוצמת האור השפיעה על תהליך ההבשלה בחממית.. נשמח אם תוכלו לעזור:)

כתיבת תגובה