שלום רב! אני וחברתי מכינות דוח מעבדה בנושא קרישת חלב/שוקו. ניסינו לחפש חומר אודות הפעילות של האנזים רנין במישור הרחב יותר, כמו הכימיה של זה, ממה הוא מורכב ואיך התהליך נעשה.
בנוסף, רצינו לדעת מה מהמרכיבים בשוקו מונע קרישה.
תודה מראש!
נטע ועלמה.
שלום רב! אני וחברתי מכינות דוח מעבדה בנושא קרישת חלב/שוקו. ניסינו לחפש חומר אודות הפעילות של האנזים רנין במישור הרחב יותר, כמו הכימיה של זה, ממה הוא מורכב ואיך התהליך נעשה.
בנוסף, רצינו לדעת מה מהמרכיבים בשוקו מונע קרישה.
תודה מראש!
נטע ועלמה.