בשר, חיידקים, טמ"פ וטעם.

יש לי כמה שאלות שנוגעות להשפעת טמ"פ האחסון של הבשר על טעם הבשר ועל הבריאות:







  1. ? במסעדות נותנים סטייק שאינו מבושל, האם אין חשש לחיידקים




  2. כמה זמן בשר יכול להיות לא בקירור ללא פגיעה בבריאות




  3. האם בשר קפוא שהופשר והקפיאו אותו מחדש יש נזק לבריאות ?




  4. בשר טרי שלא הוגש לאחר 24 שעות, האם אפשר להקפיאו והוא יהייה ראוי לאכילה ?




  5. ?האם בשר מקולקל (שהייה לא בקירור הרבה זמן) משפיע על הבריאות

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן