בסיס ביולוגי לביוחקר שעוסק בקפאין ושלווים

שלום , במסגרת עבודת הביוחקר התבקשנו לנסח שאלת חקר והשערה . שאלת החקר שלנו היא : האם ריכוז הקפאין שיינתן לשליו ישפיע על משקל הביצים ( הכוונה לביצים שמיועדות לאכילה ) שהשליו יטיל? (או על מספר הביצים שיטיל ) ההשערה שלנו הייתה שככל ריכוז הקפאין במזון יהיה גבוה יותר כך משקל הביצה שתוטל יהיה קטן יותר .
מה הגורמים הביולוגים שעלולים להביא להשפעה שכזו?
מה הגורמים המשפיעים על מספר ואו גודל הביצים המוטלות?

תודה מראש , לינוי

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן