שלום,
אנו תלמידות מגמת ביולוגיה ובמסגרת המגמה אנו מבצעות ביוחקר שעוסק בנושא השפעת סוכרים שונים על קצב הפקת אנרגיה בשמרי אפייה.
במהלך הניסוי בדקנו סוכרים שונים וראינו כי עמילן וגלקטוז לא נוצלו על ידי השמרים. רצינו לשאול מה הסיבה לכך.
תודה מראש.
שלום,
אנו תלמידות מגמת ביולוגיה ובמסגרת המגמה אנו מבצעות ביוחקר שעוסק בנושא השפעת סוכרים שונים על קצב הפקת אנרגיה בשמרי אפייה.
במהלך הניסוי בדקנו סוכרים שונים וראינו כי עמילן וגלקטוז לא נוצלו על ידי השמרים. רצינו לשאול מה הסיבה לכך.
תודה מראש.