ביוחקר- השפעת מיץ לימון על קצב השחמת תפוח עץ.

שלום,

במסגרת ביוחקר של תלמידי כיתה י"ב
על מנת לבדוק את מידת השחמת תפוח עץ מדדנו את הצבע המתקבל באמצעות ספקטרופוטומטר.

ורצינו לדעת כיצד לנתח את התוצאות.
בריכוזים גבוהים כלומר צבע כהה ללא לימון כלל קיבלנו בליעה יחסית נמוכה.
וככל שההצבע היה בהיר יותר כך קיבלנו בליעה גבוהה יותר ביחידות OD.
האם זה ייתכן?
והאם אכן התוצאות תקינות.

נשמח לקבל הסבר קצר.

תודה
ליטל.

לפוסט הזה יש 2 תגובות

  1. משתמש אנונימי (לא מזוהה)

    אין הסבר

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן