שלום רב.
התחלתי לעבוד על הביוחקר במסגרת לימודי ביולוגיה.
בחרתי לעסוק בביוחקר בהשפעת הרעלנים הנמצאים בתפוחי אדמה בריכוזים שונים על חיידקים-(מבחינה כמותית). חיפשתי מקורות מידע אמינים על אופן ההשפעה של הגליקואלקלואידים על פעולות אנזימטיות. המקור מידע היחידי שמצאתי הינו ויקיפדיה. (לא אמין) מהתוכן שם הבנתי שהגליקואלקלואידים "פוגעים" בפעילות האנזימטית ע"י שינוי הסובסטרט, האיזור הפעיל או פגיעה במבנה האנזים.
האם זה נכון? אם לא אז באיזה אופן הרעלנים משפעים על מטבוליזם? כי על זה אני מסתמכת בעבודה ובשאלת המחקר.
בנוסף אם קיימים מקורות מידע אמינים על הנושא אני אשמח אם תציינו בבקשה בתשובה. רצוי מקורות מהאינטאנט.
תודה רבה