שלום רב,
שאלת הביוחקר שלנו היא: מה הקשר בין ריכוז האתילן לקצב ההבשלה בננות?
1. האם להשתמש במושג הבשלה או הבחלה?
2. מהו סוג הסוכר בבננה וכיצד ניתן למדוד את הכמות שלו?
בנוסף נשמח אם תפנו אותנו למאמרים בהם נוכל לקרוא על הנושא.
תודה מראש.
שלום רב,
שאלת הביוחקר שלנו היא: מה הקשר בין ריכוז האתילן לקצב ההבשלה בננות?
1. האם להשתמש במושג הבשלה או הבחלה?
2. מהו סוג הסוכר בבננה וכיצד ניתן למדוד את הכמות שלו?
בנוסף נשמח אם תפנו אותנו למאמרים בהם נוכל לקרוא על הנושא.
תודה מראש.