ביוחקר הבודק את השפעת האלכוהול על פעילות האנזים קטאלז שבתאי הכבד, כל בדיקה נערכה למשך 2 דקות (שמרנו על כל התנאים בצורה זהה) ובטווח שבין 45-65 מ"ל אלכוהול, פירוק מי החמצן ע"י הקטאלז התבצע ביעילות רבה יותר מאשר ללא אלכוהול, האם יש הסבר מדעי לכך?
ביוחקר הבודק את השפעת האלכוהול על פעילות האנזים קטאלז שבתאי הכבד, כל בדיקה נערכה למשך 2 דקות (שמרנו על כל התנאים בצורה זהה) ובטווח שבין 45-65 מ"ל אלכוהול, פירוק מי החמצן ע"י הקטאלז התבצע ביעילות רבה יותר מאשר ללא אלכוהול, האם יש הסבר מדעי לכך?