ביוחקר בנושא הבשלת בננות – סוגים שונים של תפוחים

שלום רב,
כחלק מניסוי הביוחקר לבדיקת השפעת כמות התפוחים על קצב הבשלת הבננות, ערכנו ניסוי מקדים שמטרתו לבדוק איזה זן של תפוחים גורם להבשלה מהירה יותר של הבננות. לצורך כך השתמשנו בשלושה סוגי תפוחים: דלישס, חרמון וסמית. על פי הספרות, הבנו כי לתפוחים מזן סמית יש את ההשפעה הגדולה ביותר על קצב ההבשלה של הבננות, כלומר גורמים להבשלה מהירה יותר שלהן, אולם בניסוי שערכנו לא התקבל כל הבדל בין קצב ההבשלה של הבננות בשלוש המערכות השונות.
רצינו לדעת אם אכן קיימת השפעה שונה מצד זנים שונים של תפוחים על קצב הבשלת הבננות.
תודה

כתיבת תגובה