ביוחקר (בגרות בביולוגיה יב)

שלום רב, אנחנו תלמידות כיתה י״ב ממגמת ביולוגיה בקרית טבעון.
אנחנו עושות עבודת מחקר על השפעת ריכוז יין אדום על עיכוב חיידקי אי-קולי המקבלים אנטיביוטיקה. במבוא לעבודתינו אנו נדרשות לתת בסיס לשאלתנו, חיפשנו מידע אך מתקשות למצוא אתר שנותן עובדות מדעיות. נשמח אם תוכל לתת לנו מקור לקבל קצת מידע לתחילת התהליך. האם ידוע משהו על השפעת יין על עמידות חיידקים? בעיקר מעט הכוונה בנושא.
בתודה, ים מיקה וגל.

כתיבת תגובה