ביוחקר בביולוגיה

בעקבות ניסוי שאנו עורכות בביוחקר התעוררו לנו מספר שאלות:

1.אכילת מזון נא הפכה להיות טרנדית בתקופה האחרונה ואחד הנימוקים שתומכים בה הוא לספק אנזימים לגוף המגיעים מהמזון הנא, כדי לחסוך באנרגייה של הגוף לבנייתם.

שאלתנו היא- האם האנזימים שאנו מקבלים במזון לא מתפרקים במערכת העיכול ? ואם זה כך , אז מה היתרון של מזון נא ?

2.ידוע לנו שמיצוי קישוא מכיל את האנזים אוקסידאז שמחמצן ויטמין C כי הוא חומר אנטיאוקסידנט שעוזר לו במיוחד בתנאי עקה.

מדוע הוא "ירצה " לפרק את הויטמין בעזרת האנזים?

 תודה…

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן