אני מחפשת נושא לעבודת חקר עם תלמידיי לשנה הקרובה.
הגעתי למאמר אודות עיכוב נביטה בתפוחי אדמה באמצעות שימוש בשמן מנטה.
אשמח לדעת מדוע נעשה שימוש דווקא במנטה.האם נעשה שימוש בשמנים אתרים נוספים? למה דווקא הוא נבחר? האם ידוע על איזה זן של תפוחי אדמה בוצע הניסוי?
מדוע מתן השמן אתרי נעשה בצורת אידוי? מה לגבי טפטוף ישיר?
מהו התהליך שמתרחש?כיצד השמן האתרי גורם לעיכוב הנביטה?
אשמח לכל עזרה סביב הנושא. תודה רבה אורפז