שלום וברכה!
במסגרת חקר, בדקנו פירוק מי חמצן ע"י קטלאז ממיצוי עגבנייה ירוקה ועגבנייה בשלה (אדומה). בתוצאות היתה תסיסה רק במבחנה עם מיצוי מהעגבניה האדומה. כיצד ניתן להסביר את התוצאה?
תודה מראש רותי עמנואל
שלום וברכה!
במסגרת חקר, בדקנו פירוק מי חמצן ע"י קטלאז ממיצוי עגבנייה ירוקה ועגבנייה בשלה (אדומה). בתוצאות היתה תסיסה רק במבחנה עם מיצוי מהעגבניה האדומה. כיצד ניתן להסביר את התוצאה?
תודה מראש רותי עמנואל