השנה אני צריכה להגש עבודת ביוחקרבביולוגיה והנושא שבחרתי הוא:
השפעת מידת החשיפה לחמצן על קצב בתפרקות ויטמין C במיץ תפוז.
השאלה שלי היא האם תהליך התפרקוןת ויטמין C במיץ תפוז הוא תהליך ביולוגי או כימי. אם הוא ביולוגי, מהו שם האנזים המשתתף בתהליך?
השנה אני צריכה להגש עבודת ביוחקרבביולוגיה והנושא שבחרתי הוא:
השפעת מידת החשיפה לחמצן על קצב בתפרקות ויטמין C במיץ תפוז.
השאלה שלי היא האם תהליך התפרקוןת ויטמין C במיץ תפוז הוא תהליך ביולוגי או כימי. אם הוא ביולוגי, מהו שם האנזים המשתתף בתהליך?