בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     הנדסת מזון
     פרקינסון
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
מאגר שאלות ותשובות
היכן אני
כל השאלות  >  סיווג ע"פ תכנית לימודים  >  ביולוגיה
שם המומחה כותרת השאלה תאריך מספר שאלה
בשער ברשת מהי השפעת סוג הסוכר על תהליך תסיסת שמרים 13/4/2016 8940
פרופ' שמעון מזרחי ביוחקר בנושא שמרים וגלוטן 13/4/2016 8931
בשער ברשת שמרים 27/3/2016 8928
פרופ' סרג' אנקרי ביצוע ניסוי בבילוגיה 27/3/2016 8926
בשער ברשת מיצוי אלוורה מעכב נביטה 24/3/2016 8925
בשער ברשת השפעת סוג סוכר על קצב נשימת שמרים 20/3/2016 8921
בשער ברשת השפעת הטמפרטורה על ריכוז ויטמין c 20/3/2016 8919
בשער ברשת השפעת מלח KCl על תאי שמרים 17/3/2016 8918
פרופ' יגאל אראל בדיקה של פעילות ביולוגית בקרקע ע"י הוספת מי חמצן 17/3/2016 8917
פרופ' אליאורה רון השפעת נוכחות חיידקים פרוביוטיים על קצב התרבות חיידקי E.coli 17/03/2016 8914
בשער ברשת השפעת פחמן דו חמצני על עיכוב אתילן 13/3/2016 8912
בשער ברשת השפעת הדטרגנט על אחוז הנביטה של העדשים והמש- ביוחקר 9/3/2016 8910
פרופ' דוד מירלמן עזרה בהבנת תוצאות של ניסוי ביוחקר 9/3/2016 8906
ד"ר אורי גופנא ביוחקר ברשת- השפעת ריכוזי דבש שונים על עיכוב התרבות חיידקי E-coli 9/3/2016 8905
פרופ' עמרם אשל השפעת ריכוזי אנבנה על אזולה שרכית 9/3/2016 8903
פרופ' אליאורה רון ריכוז גלוקוז בחיידקי חומצות חלב 9/3/2016 8901
ד"ר יעקב תדמור שינוי צבע של תמציות צמחים 15/03/2016 8899
בשער ברשת האם יש קשר בין קפאין לבין האצת נשימה תאית בשמרים? 6/3/2016 8897
בשער ברשת עבודת ביוחקר 6/3/2016 8896
בשער ברשת שמן אורגנו פראי 3/3/2016 8893
פרופ' סימה ירון פעילות חיידקים פרוביוטים. 3/3/2016 8887
בשער ברשת רמת חומציות של חלב 28/2/2016 8885
בשער ברשת השפעת רמת הבשלה בבננה על קצב פירוק ויטמין סי 24/2/2016 8879
בשער ברשת השפעת ריכוז המלח על נשימה תאית בשמרים 24/2/2016 8876
ד"ר רון פורת תגובה לתשובה בנושא ההדרים 24/2/2016 8874
בשער ברשת השפעת מיץ חומץ על השחמת תפוח עץ 21/2/2016 8867
ד"ר ניר קרן חישוב הפקת פוטוסינתזה 24/2/2016 8865
ד"ר אמנון ליכטר האם green mold או blue mold הם ארוביים או אנארובים פקולטטיבים? 25/2/2016 8863
בשער ברשת השפעת שמן הרוזמרין על הנביטה 15/02/2016 8860
ד"ר מישל זכאי השפעת טיפול קור על בצלי הצבעוני 18/2/2016 8859


 עבור לעמוד:   הבא   הקודם 
 
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up