בשער-קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער בפייסבוק - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל
דף הבית   |   על בשער   |   פעילויות בשער   |   ספר אורחים   |   צור קשר      רשימת תפוצה
 
 
 > שלח שאלה למומחה
 
 
 
     כל התחומים
     
     
     
     אסטרופיזיקה
     אפיגנטיקה
     ארכיאולוגיה
     הנדסת חשמל
     הנדסת מזון
     השכלה גבוהה
     חינוך
     כימיה
     מדעי המוח
     מדעי כדור הארץ
     פרקינסון
     קרימינולוגיה
     קרקע ומים
     ננוטכנולוגיה
     הנדסה
     מדעי המחשב
     כימיה
     ביולוגיה
     פיזיקה
     רפואה
     מתמטיקה
     מדעי הסביבה
     גיאוגרפיה
     מוט"ב
     הוראת המדעים
     אזרחות
     כלכלה
     היסטוריה
     משפטים
     פסיכולוגיה
     תנ"ך
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 > בשער האזרחות
 
 
 > הרצאות מומחים ברשת
 
 
 > רשימת תפוצה
 
 > חתום בספר האורחים
 
 > כניסה לשואלים רשומים
 
 
 > English
 
שאלה מספר 6185 - ביוחקר-השפעת כמות המים בלחם על התפתחות העובש עליו תאריך: 24/3/2013
תחומי דעת:  ביולוגיה  , ביולוגיה - 1  

שלום אני ממש תקועה מבחינת מקורות הימן ורציתי לשאול כמה שאלות :

מה משפיע עוד על התפתחות העובש חוץ מלחות ?

מה זה עובש ירוק ועובש כתום ומה הבדלם?

תשובה מאת:  בשער ברשת
   

שלום,

להלן מקור מידע בנושא "עובש" ותהליך יצירתו:

http://davidson.weizmann.ac.il/online/askexpert/life_sci/%D7%9B%D7%99%D7%A6%D7%93-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%90%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%99%D7%A2-%D7%A2%D7%9C-%D7%92%D7%93%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%A9-%D7%A8%D7%95%D7%9F

בברכה,

בשער ברשת
פרוייקט שאלות למומחים
בשער - קהילה אקדמית למען החברה בישראל

הוסף תגובה הדפס שאלה      שלח לחבר      שאלות מועדפות
שלח שאלה למומחה   |   שמור כדף הבית   |   הוסף למועדפים   |   תנאי שימוש באתר   |   Powered By Art-Up